8.5.24

09.05.2024. Четвер Чек-лист організації онлайн взаємодії з дітьми молодшого дошкільного віку групи № 11

 

Тема тижня: «Без сім’ї свого роду немає нації народу.»

Тема дня: «Ми краплинки з роду»

Ігрова онлайн взаємодія ознайомлення з розвитку мовлення та культури мовленнєвого спілкування синхронно ( за посиланням у вайбер групі батьків)

Тема: «З роду в рід»

Мета:  продовжувати знайомити дітей з їх правами, а саме – «Кожна дитина має право на родину»; закріплювати знання членів родини та їх обов’язки. Виховувати поважне ставлення та любов до членів родини, бажання допомагати рідним, приносити їм радість. Розвивати увагу, пам’ять, діалогічне мовлення, вміння висловлювати думку повними реченнями та складати невеличкі розповіді.

Ігрова онлайн взаємодія художньо продуктивна діяльність  (аплікація) (за посиланням у вайбер групі батьків).

Тема: «Родинне дерево »

Мета: :  розширити уявлення дітей про сім'ю, родину, з'ясувати імена членів родини; навчити складати родинне дерево; розвивати інтерес до історії свого роду, спостережливість, уважність, вміння запам'ятовувати, робити висновки; виховувати почуття духовної єдності поколінь, бажання берегти родину, як часточку великої родини – українського народу.

 Для батьків: підготувати для дітей наступний матеріал – аркуш білого паперу, шаблон дерева, різнокольорові сердечки, клей,

 Взаємодія з батьками: Вправа на розвиток моторики, зорового сприйняття та послідовності

https://youtu.be/Q2SeQigbIAM















 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар

20.05.2024. Понеділок Чек-лист організації онлайн взаємодії з дітьми молодшого дошкільного віку групи № 11

  Тема тижня: « Про безпеку треба знати про безпеку треба дбати . » Тема дня: «В лісі ти гуляй про безпеку пам’ятай» Ігрова онлайн вза...